dissabte, 8 de març del 2014

Nou estadi, jo vull votar que sí però ... 2ona part







Diria que tots partim del mateix punt, que pràcticament hi ha unanimitat en considerar que a l'estadi li cal una bona reforma o fer-lo nou, i que tirar endavant aquesta reforma o la construcció d'un nou estadi, per la seva importància econòmica i estratègica, tindrà una gran incidència en el Club els propers 40, 50 anys. Per tant tots estarem d'acord que aquesta decisió és una de les més importants de la història de l'entitat.

Així, si pràcticament tots estem d'acord en el punt de partida, perquè no fem el camí junts?

Si tingués l'oportunitat de preguntar a la junta els preguntaria:  perquè aquesta pressa?

Considerem els elements:

Aquesta junta encapçalada per Sandro Rosell duia al seu programa electoral una reforma "menor" de l'estadi.
Després d'una feina feta, van creure que el millor era fer un estadi nou a un altre emplaçament.
Es van donar unes circumstàncies que van considerar ho desaconsellava i plantegen una reforma "completa" de l'estadi actual.
Aquesta reforma està prevista acabar-la al 2021.
El president que lidera tot això i que té tota la confiança de la massa social expressada en l'aclaparadora majoria de vots en les eleccions, la més gran de la història, dimiteix de sobte.
Les eleccions són d'aquí màxim dos anys

 No poso en qüestió en absolut la feina de la junta, quedi clar, estic convençut que el trajecte que han fet de reforma menor, a estadi nou en un altre emplaçament, i finalment reforma completa de l'actual, l'han fet a conseqüència d'una profunda feina ben feta, i pensant en el millor per l'entitat, no en tinc el mínim dubte.

La meva reflexió no parteix de pensar que han actuat malament, no, la meva reflexió és que si ells
han passat, en pocs mesos, d'un extrem com la reforma menor, a l'altre extrem com fer un estadi nou en un nou emplaçament, i finalment ens plantegen un estadi "nou" al mateix lloc, perquè s'ha de votar de pressa i corrent tenint en compte que les obres està previst acabar-les al 2021, el president que liderava tot plegat ha dimitit de sobte, i per unes eleccions falta dos anys com a molt?

Que el president més votat de la història dimiteixi de sobte dies després de presentar el projecte, no és un detall menor.

Havent passat tot això, no seria més lògic, i torno a l'inici, que si tots estem d'acord que alguna cosa s'ha de fer, i que és la decisió més important de la història, no seria més lògic que ho plantegéssim de manera reposada quan hi hagi eleccions, que com a màxim endarreria el projecte dos anys? A data d'avui, hi ha gaire diferència entre 2021 o 2023?

Aquesta junta podria presentar aquesta proposta, i altres candidats diferents alternatives, i com dic, podríem fer una reflexió serena, reposada  ... com escau a qualsevol decisió de tanta importància.


Jo vull votar que sí, però ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada