dimarts, 15 de gener del 2013

I tu Espanya on vas?

Dues de les coses que protgonitzen l'actualitat catalana en aquest moment són la negociació pel text de la declaració de sobirania que ha d'obrir la nova legisltura parlamentària, i la campanya publicitària envàs on vas?

En la negociació s'està treballant per arribar a un text que aconsegueixi el màxim de consens possible. Així, cada formació política mira que el tipus de redactat s'acosti el màxim possible als seus interessos tàctics, el país sempre va després, i posen els seus esforços en fer aparèixer o no les expressions dret a decidir, procés sobiranista, estat propi, independència ... tots termes al cap i  la fi que giren al voltant de la possibilitat de "separar-nos", o no, d'Espanya

En aquest sentit la coincidència en el temps amb la campanya publicitària envàs on vas?, que ens matxaca a totes hores, és extraordinària.

Curiosament la falca de ràdio, l'anunci de televisió i les tanques al carrer acaben amb aquest missatge: "separar bé, la nostra responsabilitat, Generalitat de Catalunya"

Em puc imaginar doncs els diferents partits polítics mirant de convèncer a la resta del tipus de material amb el que està fet Espanya i en conseqüència quin tractament ha de rebre. Imagino que CiU deu defensar que ha d'anar al paper i cartró plegat, ERC deu apostar pel contenidor del vidre, la CUP a rebuig, i el PSC canta la cançó.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada